Disclaimer / Contact

Disclaimer / Contact

Noi, echipa eseu.org, dorim să informăm cititorii că nicio informație prezentă pe acest site nu a fost scrisă sau redactată de către specialiști în domeniul literaturii / gramaticii, astfel există posibilitatea ca unele informații care se află pe acest site să fie incorecte sau parțial corecte.

Echipa eseu.org încearcă să ofere cu o exactitate cât mai mare răspunsuri la întrebările din domeniul limbii române, bazându-ne atât pe lucrurile învățate la școală / universitate, cât și documentări personale făcute după ore de studiu online, dar nu întotdeauna reușim să oferim calitatea pe care ne-o dorim, astfel, uneori scăpăm erori. Prin urmare, o parte din articolele de pe eseu.org pot conține aberații, lucruri sau fapte (parțial sau în totalitate) incorecte.

Materialele prezentate pe acest website sunt oferite „așa cum sunt”. Deși ne străduim să asigurăm acuratețea conținutului, este probabil ca unele informații să nu fie corecte. Utilizarea materialelor de pe acest site se face pe propria dvs. răspundere. Vă încurajăm să verificați orice informație înainte de a vă baza pe ea.

Acestea fiind spuse, noi nu ne asumăm răspunderea pentru acțiunile dumneavoastră privitor la conținutul acestui website.

ÎNTOTDEAUNA VERIFICAȚI INFORMAȚIILE.

 

Emailul nostru de contact este : [email protected]